Vægttab

Slankekur eller livsstilsændring

Sådan kan du tabe dig

Hemmeligheden bag stort set alle slankekure i ugebladene er sult og bizarre spisevaner! Det der er afgørende for et vægttab er at indtaget af kalorier er mindre end behovet, så vil du tabe dig. Der er også mere hensigtsmæssige måder at sammensætte maden på, så du opnår størst mulig mæthed for kalorierne. Men jeg er ked af at måtte sige det, den hemmelige ingrediens findes ikke. Der er forskellige krydderier/madvarer som kan sætte forbrændingen en anelse i vejret, men det er uden større betydning.

Med min specialviden på området kan jeg sammensætte en kostplan, hvor maden kombineres på den mest hensigtsmæssige måde – og ud fra hvad du kan lide, uden mærkelige fødevarer. Jeg anbefaler ikke deciderede slankekure, men livsstilsændringer der holder. En ting er jo at tabe sig – noget helt andet er at bevare vægttabet. Det kan man kun med en varig livsstilsændring. Men den gode nyhed er, at det ikke behøver at være svært. Du kan måske ikke tabe dig 10 kg på 2 uger, men i stedet for kan du få bragt din vægt ned permanent.

Hos mig kan du altså tabe dig. Og fordi jeg er autoriseret af Sundhedsstyrelsen, arbejder jeg altid på et ordentligt og veldokumenteret videnskabeligt fundament.

 

Klinisk Diætist Bettina Birk-Sørensen | CVR: 34358184 | Præstøvej 78, 4640 Faxe - Danmark | Tlf.: 25 34 56 90