Sund kost

Ændring af livsstil

Din kost og din livsstil hænger nært sammen. Så derfor er det altid en god ide, at vi sammen kigger på, hvordan en normal dag forløber for dig. Både når det gælder mad og motion. Der tages naturligvis hensyn til familiens ønsker og behov samt arbejdsmæssige vilkår. Derefter vil jeg komme med forslag til hvad der kan ændres for at hverdagen bliver sundere og vægten falder (hvis det er målet). Forslagene vil altid ligge så tæt som muligt op af hvordan du gør i dag – eller dine ønsker. Det er ikke mit mål at lave om på hele din tilværelse. Mange gange skal der ikke så mange ændringer til som man skulle tro.

  

Sundhed

Jeg kan give en masse praktiske råd om hvordan hverdagen bliver mere sund – og det er ikke særlig besværligt eller vanskeligt. Også praktiske råd om madlavning og indkøb samt tydning af varedeklarationer kan jeg hjælpe med. Eventuelt på indkøbstur sammen i supermarkedet, hvis der er behov for det. Samt naturligvis udarbejdelse af en individuel kostplan til dig, hvis du ønsker det.

 

Det er en proces….

Jeg vil ikke love dig, at vi kan ændre alle dine dårlige vaner på en dag. Livsstilsændringer er en proces. Derfor er det meget vigtigt for mig konstant at motivere dig. For med den rette motivation kan man mere end man tror. Motivation og overskud til at foretage ændringer er en forudsætning.

Det kan være ret følsomt at tale om sin kost, sine dårlige vaner, ja, om nogle af sine svagheder. Og derfor gør jeg rigtig meget ud af aldrig at bruge løftede pegefingre og aldrig at være bedrevidende. Du skal føle dig godt tilpas, når vi sammen arbejder os frem mod, at du får et bedre liv.

 

 

Klinisk Diætist Bettina Birk-Sørensen | CVR: 34358184 | Præstøvej 78, 4640 Faxe - Danmark | Tlf.: 25 34 56 90