Om diŠtisten

Efter at have beskæftiget mig med kontorarbejde, administration, økonomi og ledelse i mange år besluttede jeg for ca. 14 år siden at videreuddanne mig inden for et helt nyt felt. Da sundhed og mad altid har interesseret mig, var det naturligt at vælge en uddannelse som klinisk diætist. 

Efter endt uddannelse startede jeg først i et projekt for indvandrekvinder, primært flygtninge fra Bosnien. De skulle lære at spise sundt i et nyt land. Efterfølgende fik jeg arbejde på et sygehus, hvor jeg har været ansat indtil 1. marts 2012. Ønsket om at have min egen praksis har altid været der, men jeg ville gerne have noget erfaring, før jeg startede for mig selv. 

Tiden på sygehuse har givet mig stor indsigt i og erfaring med diæter relaterede til mave-tarm sygdomme og intolerancer, diabetes, KOL og hjerte-karsygdomme. Også undervægt har fyldt meget lige som den kliniske ernæring i form af diverse former for tilskudsdrikke, -pulvere, sondeernæring mv. 

Undervejs har jeg undervist i praktisk madlavning på aftenskole, holdt foredrag i patientforeninger, undervist kommunalt sundhedspersonale, undervist sygeplejersker på diplomuddannelser, speciallæger og regionale palliative teams. Jeg har også deltaget i diverse konferencer for at holde min viden ved lige. 

Som autoriseret klinisk diætist arbejder jeg under tavshedspligt og vores samtaler foregår derfor i fuld fortrolighed.

Nu er jeg så startet i Faxe Sundhedscenter med en masse erfaring jeg ser frem til at bruge. Det er et ønskested for mig, Centrets første fase er etableret og jeg synes det er blevet rigtig godt. Det lever helt op til mine forventninger.

Klinisk DiŠtist Bettina Birk-S°rensen | CVR: 34358184 | PrŠst°vej 78, 4640 Faxe - Danmark | Tlf.: 25 34 56 90